Bedenk een ruimtevoertuig voor Blitz

In de serie Blitz! komen veel fantasie ruimtevoertuigen voor. Rian Visser bedacht samen met uitgeverij Gottmer een leuke wedstrijd. Bedenk een ruimtevoertuig voor Blitz! Hiervoor kun je knutselkaarten aanvragen (deze worden verstuurd vanaf 1 september 2019) of je kunt zelf alvast het knutselvel (pdf) printen. Knip het figuurtje van Blitz uit en zet hem in een zelfgemaakt ruimtevoertuig. Download de gratis digibordles (pdf) en laat je inspireren. In de les staan eenvoudige basisvoorbeelden. Jij maakt er vast iets mooiers van!  

Wedstrijd

Maak een foto van jouw ruimtevoertuig en stuur deze in voor de wedstrijd. Je kunt mailen naar wedstrijd@blitzboeken.nl. Vermeld de naam van school, de groep en eventuele bijzonderheden. De leukste foto’s worden op deze website geplaatst. De inzending sluit 30 oktober 2019. De uitslag wordt november 2019 op deze website bekendgemaakt. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Prijzen

Je kunt leuke prijzen winnen. Zo maak je kans op een schoolbezoek van Rian Visser of een originele tekening van Lars Deltrap met een boekenpakket van Blitz!

Loading

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.