Boekvormgeving (bijv. De Grijze Jager)

Ik ben opgeleid als grafisch vormgever. Veel eigen boeken heb ik zelf vormgegeven, zoals de serie Blitz, Robotoorlog, Nippertje,  Drie dappere paardjes, De wedstrijd van Schildpad en Haas, De steen en de tijd.

Ik doe ook de vormgeving van boeken van andere schrijvers.
De bekendste zijn de serie De Grijze Jager, Broederband, Gladiator, Storm en Gossip Girl.
Daarnaast heb ik voor uitgeverij Altamira-Becht de vormgeving gedaan van ruim honderd spirituele boeken, zoals boeken over yoga, enneagram, etc. Ook maakte ik brochures voor het Ministerie van LNV en voor Dienst landelijk Gebied. En ik deed verschillende huisstijlen voor grote bedrijven, zoals Energiebedrijf Haarlem.

Op deze website laat vooral mijn eigen boeken zien. Als u geïnteresseerd bent in mijn (boek-)vormgeving kunt u mij mailen.

Loading