Het is een zachte dag vandaag – poëzie voor jong en oud

Maart 2024 zal een nieuwe bundel verschijnen met gedichten van mij en illustraties van Janneke Ipenburg. De bundel bevat gedichten over het klimaat, armoede, toekomst, dromen en verlangens. Ik verheug me er enorm op. De beelden van Janneke Ipenburg zijn prachtig en ze vormden soms ook de inspiratie.

Prachtige poëzie voor jong en oud, voor iedereen die een zachte dag kan gebruiken.

In de brochure: Later, van alles moeten, je alleen voelen, dromen en wensen. Rian Visser schrijft erover en schuwt ook de grote wereldproblemen niet. Kinderen weten er alles van, ze moeten ermee leven, het gaat over hun toekomst. Maar de gevoelige, eigenwijze of grappige gedichten in deze bundel bieden hoop. Ze worden versterkt door de intrigerende, sfeervolle beelden van Janneke Ipenburg zodat je langer stilstaat bij elk gedicht. Zo mooi dat ook volwassen lezers ervan kunnen genieten.

Reserveren.

Loading

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.