DICHTER. Poëzietijdschrift met thema: Gruwelijk eng

De nieuwe DICHTER. is vanaf vandaag te koop! DICHTER. 5 gaat over Gruwelijk eng – het thema van de Kinderboekenweek 2017. In dit nummer staan gedichten van diverse dichters. De illustraties zijn van Job van Gelder.

Hieronder zie je mijn gedicht Man onder mijn bed.
Je kunt ook luisteren naar mijn gedicht Man onder mijn bed.

Stille dichter

Op de Uitmarkt lanceerde Plint iets nieuws: Stille DICHTER. Je leent een koptelefoon en laat je voorlezen door de dichters van DICHTER. De koptelefoons zijn draadloos dus je kunt een rustig plekje zoeken of lekker rondlopen met gedichten in je oor.

Abonnees kunnen Stille DICHTER. ook huren voor 40 euro per week. Je krijgt dan een zender en 10 koptelefoons. Van de opbrengst koopt Plint een extra koptelefoon en zo zal Stille DICHTER. groeien. Leuk voor in de klas, op een poëziefestival, bij de leesclub, in de bibliotheek of in de boekhandel. Stuur een mail naar hallo@plint.nl voor meer informatie.

Je kunt hier luisteren naar mijn gedichten Sneeuw, Man onder mijn bed (uit Griezelen), Slak of Poesjes (uit Dieren).

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Loading

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.