Wil jij met mij? Pubergedichten over de liefde met gratis digibordles

WilJijMetMIj_cover–200Wil jij met mij? Is een gedichtenbundel met 45 liefdesgedichten voor pubers. Maar stiekem vinden grote mensen ze ook leuk! Het boek is nu verkrijgbaar als e-boek in iBooks Store.

De bundel bevat ontroerende, grappige, ondeugende, vrolijke en soms verdrietige gedichten voor pubers over verliefdheid, verlegenheid, verlangen, de eerste keer en nog veel meer. De tekst is van mij. Annet Schaap, bekend van onder andere Hoe overleef ik en Superjuffie, maakte er prachtige illustraties bij.

getitonibooks

WIN EEN E-BOEK! Speciaal voor Valentijnsdag 2016 geven we e-boeken weg, zodat je er een cadeau kunt doen aan je geliefde. Hoe doe je mee? Koop het e-boek en schrijf een recensie in de iBooks Store. Stuur daarna een mail naar rian@rianvisser.nl. De eerste 10 recensies krijgen een e-boek om cadeau te geven. Samen liefdesgedichten lezen: kan het nog romantischer?

Stapje

 Digibordles

Bij het boek is een digibordles gemaakt met daarin 10 tips voor het schrijven van liefdesgedichten. De les is geschikt voor het VO. Met was aanpassingen kan hij ook gedaan worden in groep 8. Leuk voor Valentijnsdag, de Poëzieweek, Gedichtendag, het project lentekriebels of een poëzieles.

Je kunt de les hier downloaden.

LiefdesgedichtenSchrijvenValentijnsdag

Loading

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.