Gratis digibordles: Knutsel een figuur en schrijf een verhaal

Skrien Tuts-280hIn 2014 verscheen bij uitgeverij Delubas mijn boek Skrien Tuts. Het is een samenleesboek AVI E3/M4 over een pratend mobieltje, dat nogal ondeugend en eigenwijs is. Hij is gemaakt door een uitvinder die heel veel apparaten leven inblaast. De tekeningen zijn van Iris Compiet.

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.53.31

Recensie Biblion
Een man verliest zijn mobiel. Zep ziet het gebeuren en neemt de mobiel mee. Hij ontdekt dat deze mobiel kan praten en bewegen. Hij heeft zelf een naam: Skrien Tuts. De mobiel zet Zep aan tot spijbelen en stoute dingen. Helaas ontdekken Zeps ouders Skrien Tuts en moet hij terug naar de eigenaar. Wil die hem wel terug? Grappig, origineel verhaal dat kinderen zeker zal aanspreken. Aantrekkelijke uitgave ook voor oudere kinderen met leesmoeilijkheden.

Digibordles

Knutsel met de kinderen een levend voorwerp of een robot en doe er een leuke schrijfopdracht bij. Download de gratis digibordles.

  KnutselEenFiguurEnSchrijfEenVerhaal_Page_05

Raar-maar-waar-1_0008_Laag 21

Bewaren

Loading

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.