Een spannend jaar!

Een overzicht van boeken van mij die in 2017 zijn verschenen of begin 2018 zullen verschijnen. Ik heb met heel veel plezier gewerkt en ik ben er trots op!

2017 was voor mij een spannend jaar. Bij mijn eigen uitgeverij Books2download verschenen de eerste twee boeken van Robotoorlog: een superspannende serie voor zwakke en sterke lezers vanaf 10 jaar. Het prentenboek De wedstrijd van Schildpad en Haas, met tekeningen van Tineke Meirink kende al vijf drukken. Deze zesde druk heeft een prachtig groot formaat.
Begin 2018 verschijnt het voorleesboek Grote Beer en Kleine Bever, vrienden voor altijd met tekeningen van Gertie Jaquet. Dit boek sluit perfect aan bij de Kinderboekenweek 2018 en er komt gratis les bij!

Bij Zwijsen verschenen de eerste vier boeken van Zar, eerste leesboekjes die zich afspelen in een game-wereld. Begin 2018 komt Zar en het slijmmonster uit. De 3d-tekeningen zijn van Mark Baars.
Met Hugo van Look maakte ik het grappige stripboek Een ongelooflijke safari.
En ik schreef een zeer actueel non-fictie boek: Wat slim, een robot! met tekeningen van Loes Riphagen.

Bij Gottmer verscheen deel 4 van Blitz! met tekeningen van Lars Deltrap.
De leeskoffertjes Hier is pier, met tekeningen van Leo Timmers en Sproet, de stoutste pony van stal, met tekeningen van Margriet van Noort verschenen in een nieuw jasje en nu als bundel in plaats van losse boekjes in een koffertje.

Bij Delubas kwam het samenleesboek Veel te vol uit, met tekeningen van Doesjka Bramlage. Een actueel verhaal over twee jongens met gescheiden ouders, die ermee te maken krijgen dat ze stiefbroers worden en een slaapkamer moeten delen.

Bij het Nederlands Jeugdinstituut verscheen het prentenboek Stoute Stoffer! met tekeningen van Margiet van Noort. Dit boek (Nederlands, Engels en Turks) is via Buro Extern verkrijgbaar.

Ik schrijf nu aan Robotoorlog Boek 3, Blitz! 5 en twee delen van Zar.
2018 belooft dus ook weer een spannend jaar te worden!

Loading

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.