hup, mus! Een nieuw leeskoffertje

Mus-koffertje-200Mijn leeskoffertje Hup, Mus! is verschenen! Een ideaal cadeau voor kinderen die net leren lezen. Het niveau begint bij midden AVI M3 en eindigt bij AVI E3. In het koffertje zitten vier stoere boekjes over voetballen, zeilen, skiën en kunstschaatsen. De frisse tekeningen zijn van Alex de Wolf, onder andere bekend van de serie geschiedenisboeken, zoals In een land hier ver vandaan.

De onderwerpen van de boekjes zijn spannend en de verhalen zitten vol vaart en humor. En via de wat angstige Mus en haar stoere vriendje Muis leer je ook nog iets over de verschillende sporten.

musaandebal_200 mushijsthetzeil-200 musopdeski's-200 musdanstophetijs_200  hupaanhetwerk-200

Thema sport

Mus hijst het zeil, Mus op de ski’s en Mus danst op het ijs waren al eerder verkrijgbaar als e-book met geluid, maar zijn voor deze papieren boekjes aangevuld met extra tekeningen. Mus aan de bal is een compleet nieuw deel. In Hup, aan het werk! staan leuke puzzels en schrijfopdrachten. Leren lezen wordt een makkie met dit mooie koffertje!

Het ideale sinterklaas- of Kerstcadeau

Een leesboekje krijgen is leuk. Maar een mooi kartonnen koffertje met magneetsluiting krijgen is nog veel leuker! De losse boekjes bevorderen het zelfvertrouwen. Alweer een boekje uit! Op naar de volgende!

Win een koffertje!

Rian Visser mag drie gesigneerde leeskoffertjes weggeven aan haar volgers op Twitter!
Stuur @rianvisser voor 14 november een tweet, liefst geschreven in AVI M3-E3, waarin je vertelt voor wie je Hup, mus! graag wilt hebben.
De drie winnaars krijgen 15 november bericht en ontvangen hun koffertje voor 5 december per post.
Alleen adressen in Nederland mogen meedoen.

Bekijk ook de andere leeskoffertjes.

Schermafbeelding 2015-11-05 om 08.44.11  Schermafbeelding 2015-11-05 om 08.48.45

Loading

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.