Wil jij… met mij?

Wil jij… met mij?

Niet leverbaar, nog enkele exemplaren bij de schrijver op voorraad.

Gedichtenbundel, liefdesgedichten voor pubers
Tekst: Rian Visser
Illustraties: Annet Schaap
Uitgeverij Moon
ISBN 978 90 488 0113 8
Jaar 2009

Dit boek is alleen nog als eboek te verkrijgen in de iBooks Store.
Er is ook een gratis digibordles op http://rianvisser.yurls.net/nl/page/990832#topboxes

Biblion recensie
Klein gedichtenbundeltje in vierkant formaat voor pubers over de liefde. Veel facetten van dit thema worden belicht: de romantische zijde, ontluikende seksualiteit, verlangen/hunkeren naar liefde/verliefdheid, onbeantwoorde liefde en vergane liefde. Dit en meer komt allemaal aan bod in een van de 45 gedichten. De in lengte wisselende strofen hebben ergens eindrijm, dat zelden voorspelbaar is. Inhoudelijk toegankelijke poëzie. Er is een prima afwisseling van vrolijke gedichten met gelaagde gedichten. De juiste toon is getroffen, de nadruk ligt op de emotionele zijde van de liefde. Er is een hechte eenheid met de illustraties. Smaakvol vormgegeven, mede door de sfeervolle illustraties. De tekeningen kenmerken zich door prachtig kleurgebruik, een combinatie van grijs en roze. Heel subtiel zit het roze element in de tekeningen verstopt, steeds weer op een andere (verrassende) plek: titel, woorden, deel van de tekening enzovoort. (De tekenares illustreerde al meer dan 120 boeken, onder meer van Francine Oomen en Jacques Vriens.) Een mooi (cadeau)boek voor bijvoorbeeld Valentijnsdag. ‘Wil je met mij’ is een fraaie uitgave geworden die je met veel liefde omarmt. Vanaf ca. 12 jaar. – Ton Jansen

2 Reacties

 1. Hoi Martha,
  Bedankt voor je leuke berichtje.
  Het boek is nog gewoon te koop, dus ik denk dat je het in België ook gewoon bij een boekwinkel kunt bestellen. Of via een internetboekwinkel. Dat is goedkoper dan via mij, want dan zijn de verzendkosten hoger.
  Veel plezier ermee!
  Groetjes,
  Rian

 2. heeey, ik ben 13 jaar, en ben vollop bezig kennis te maken met “verliefd zijn”, daarom vond ik jullie dichtbundel echt heel inspirerend en zou ik hem dan ook graag kopen.
  Ik woon wel in belgie weet jij mischien hoe ik ze toch te pakken kan krijgen??
  laat het mij weten alstublieft
  groetjes een heel verliefd meisje!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.