pas op voor de tor

pas op voor de tor – AVI start

Dit is een boek voor kinderen die leren lezen. Het gaat over Zar. Zar zit ineen spel en beleeft allerlei spannende avonturen. In dit boek bindt Zar de strijd aan met grote torren.

Pas op voor de tor heeft AVI Start.

Biblion: Zar bouwt een hut, als hij gestoord wordt door een tor. Hij vlucht en komt nog veel meer torren tegen. Als hij eindelijk veilig in zijn hut zit, wordt hij toch nog door een tor bedreigd. Een aanvankelijk leesboekje op niveua AVI-Start in de serie ‘Ik lees!’, waarvan vier delen oplopend t/m AVI-M4 over dezelfde personen binnen een game gaan. De zinnen zijn kort, slechts drie tot zes woorden, en beginnen allemaal op een nieuwe regel, zonder hoofdletter. Het gaat om eenlettergrepige woorden. De teksten staan in de illustraties. Zar heeft veel weg van een Minecraft-mannetje. De vormgeving van de torren en omgeving past daar goed bij, omdat het een wat computerachtige indruk maakt. Een mooi vormgegeven verhaal, waarbij het onduidelijk blijft waarom de torren Zar bedreigen en ook waarom ze ineens weer verdwenen zijn. Met code waarmee het verhaal op AVI-niveau beluisterd kan worden op meeluisterboek.nl. Voor beginnende lezers vanaf ca. 6 jaar. Zie a.i.’s deze week voor nog een meeluisterboek over Zar. Meeluisterboek.

1 Reactie

 1. Beste Rian,
  Ik zou graag ook de volgende boeken willen bestellen:
  * hulphaasjes en dwerggeitjes
  * een echte sneeuwman
  * spinnentaart
  * de zee heeft pootjes

  Mijn zoon heeft een ernstige verstandelijke handicap.
  Hij vind de 2 boeken van Appie en opa altijd feest en die andere het aller aller leukste! Ik ook moet ik zeggen. Zijn deze nog te bestellen? Ze zijn bijna helemaal versleten.

  Hoor graag van u.

  Met vriendelijke goetjes
  Suzan Franken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.