Het achtste deel van Zar is verschenen!

Er is een nieuw deel van Zar verschenen! Het achtste boek!

Zar is een speler uit een Minecraft-achtig spel. Met zijn vrienden beleeft hij spannende avonturen. Zar en de gouden druppel is een avontuurlijk verhaal op AVI M4. De mooie 3D-tekeningen zijn van Mark Baars.

De baas van het spel heeft een wedstrijd bedacht. De speler die voor zonsondergang de beste stunt doet, wint een gouden druppel. Een druppel is een betaalmiddel en de gouden druppel is het meeste waard. Iedereen doet heel erg zijn best. Soms is het zelfs gevaarlijk! Wie zal de druppel winnen?

Anders dan in Minecraft maken de spelers geen dieren dood. Ze vechten niet tegen elkaar. Maar de verhalen zijn wel grappig en spannend! Leef en lees mee met Zar en zijn vrienden.

ISBN 9789048746996

Waarom deze boeken?

Ik ben heel blij met deze serie. Veel kinderen spelen Minecraft, Roblox of een ander spel en kennen dus deze ‘wereld’. Ze begrijpen dat je snel een huis moet bouwen om veilig te zijn voor monsters. In mijn boeken krijgen de spelers soms een opdracht van de baas van het spel. Die moeten ze samen met andere spelers uitvoeren.
De boeken zijn spannend, maar nooit te eng. De jonge lezers begrijpen heel goed dat de monsters niet echt zijn.
Omdat de verhalen zich in een game-wereld afspelen, kan ik verhalen schrijven die jonge lezers aanspreken.
De tekeningen van Mark Baars zijn in een 3D-tekenprogramma gemaakt, zodat ze daadwerkelijk uit een game lijken te komen. Ook dit wekt de interesse van jonge lezers.

Boeken bestellen

 

Loading

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.