Video: Wat doe ik als ik binnen moet blijven?

Ik probeer natuurlijk om elke dag een paar uur te schrijven. Ik probeer ook te blijven bewegen. In dit filmpje vertel ik je iets over mijn lievelingssport en ik lees een stukje voor. Leuk voor kinderen vanaf 9 jaar om te bekijken.

Lekker lezen en bewegen!

Loading

2 Reacties

  1. Dag Jacobo, ik spreek niet echt goed Spaans. Un poco. Wat leuk dat je Robotoorlog leuk vindt. Ik ben hard aan het schrijven voor boek 5. Maar het duurt nog wel even!

  2. Hoi Rian Visser,

    Ik ben jacobo en ik ben elf. Ik zit zelf op Aikido en ik heb de blauwe band. Ik ben in Madrid geboren alleen ik ben naar Nederland gegaan want ik heb een Nederlandse vader. Ik vraag me af waneer u de vijfde boek gaat schrijven, ik heb de vier boeken gelezen en ik vond ze fantastisch.
    Mijn lievelings is de vierde. Vandaag heb ik het uitgelezen. Kunt u ook spaans spreken?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.