Grote Beer en Kleine Bever, vrienden voor altijd: bijna op, geen herdruk

Het gebonden boek is uitverkocht en niet meer te bestellen. Je kunt vragen of de plaatselijke boekhandel er nog een op voorraad heeft of het lenen in de bibliotheek.

Omdat er nog vraag is naar het boek, heb ik ervoor gekozen snel nog een kleine oplage te laten printen. Dit boek is vanbinnen hetzelfde als het gedrukte boek, maar het heeft een slappe kaft. Ik heb er nog een paar. Je kunt deze bestellen via mail rian@rianvisser.nl.

Afgelopen weken gaat de verkoop van Grote Beer en Kleine Bever, vrienden voor altijd zo hard, dat ik bang ben dat de oplage al vóór de Kinderboekenweek op is. En dat is jammer voor scholen die ermee willen werken. Afgelopen week gingen er 40 tot 80 boeken per dag over de toonbank.

Er waren 1500 boeken gedrukt en het verscheen in februari. De eerste maanden werden er weinig boeken verkocht. Pas drie weken voor de Kinderboekenweek ging het hard. En een herdruk duurt 3 tot 4 weken. Twee weken voor de Kinderboekenweek raakte het boek uitverkocht.

Zelf een gebonden boek maken

Voor de creatievelingen: boekbinden is een leuk werkje.
Ik deed het vroeger vaak. Ik bestelde zelf ook een paperback en maakte er een gebonden boek van.
Hier zie je de foto-instructie.
Downloaden als pdf.

 

Loading

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.