Nieuw! De leesbundel. Drie apps samen geven 25% korting.

Wegens het succes van de appbundel die speciaal werd samengesteld op het thema ‘feest’ van de kinderboekenweek, heeft Books2download nu een tweede appbundel gemaakt. Drie apps die helpen met (leren) lezen. Voor 5+ is er Het Lettercircus en Zacht zijn de wolken en voor 7+ de samenlees-app Daans reis om de wereld.

Ook deze bundel geeft een korting van ruim 25% op de losse prijzen per app. Had u al eens een app uit deze bundel gekocht, dan wordt die aankoopprijs automatisch van de bundelprijs afgetrokken. Zo heeft u altijd voordeel.

Deze apps vormen de leesbundel:

Het lettercircus

  • Het lettercircus. Kinderen leren spelenderwijs aan de hand van 30 verhaaltjes en zoekplaten de letters van het alfabet, inclusief tweetekenklanken zoals bijvoorbeeld au, ei en oe.
  • Zacht zijn de wolken. Tien verhaaltjes over begrippen als hard, zacht, kaal, diep. Best lastig om uit leggen dat een auto hard kan rijden en een kokosnoot ook hard kan zijn. Aan de hand van leuke vragen leren kinderen het spelenderwijs. Daarnaast is er een mogelijkheid om versjes te maken en die te kunnen opslaan en te mailen aan familie of vrienden.
  • Daans reis om de wereld. Een zogenaamde samenlees-app, geschreven op AVI M4 en M5 niveau. Het hogere AVI niveau wordt in de app voorgelezen, het lagere niveau kan het kind zelf lezen.

Losse apps kosten samen € 10,77. De speciale leesbundelprijs is € 7,99.

Loading

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.