Interactieve Mus-boekjes

Deze serie bestaat uit vijf boekjes met humorvolle verhaaltjes over de stoere Muis en de soms wat bange Mus. Toch zijn het dikke vrienden. Het is geschreven op AVI Start of op AVI M4 niveau en dus zeer geschikt voor de beginnende lezertjes. Tot en met zondag 16 november kunt u voor de prijs van één Mus-boekje, een tweede naar keuze er GRATIS bij krijgen.

Mus hijst het zeil Mus op de ski’s 9789491647024musinhetgips120x160 Mus op het net Mus danst op het ijs

U kunt de boekjes ook beluisteren door op de luidspreker te tikken. De AVI tekst wordt dan voorgelezen, terwijl de woorden rood oplichten.
Bekijk een demo op Youtube.

Hoe doet u mee?

Wat moet u doen om uw tweede boekje GRATIS te krijgen?

  1. U koopt één boekje uit de Mus-serie voor € 3.99
  2. Nadat u dit boekje heeft gekocht, schrijft u over dit boekje een recensie in iBooks
  3. Als de recensie is geplaatst, maakt u een foto van van het scherm waarop de recensie is te zien (een screenshot maakt u door de aan/uit knop tegelijk met de centrale homeknop op uw iPad of iPhone in te drukken – de foto is dan opgeslagen bij uw andere foto’s).
  4. U mailt de foto naar info@books2download.nl en schrijft in de mail welk tweede MUS-boekje u gratis wilt ontvangen (u opent de foto en kiest het symbooltje voor het versturen per mail). Vergeet niet uw naam duidelijk in de mail te vermelden.
  5. U ontvangt binnen een week per email een code voor het gratis Mus-boekje van uw keuze.

Maak uw keuze uit de volgende boekjes:

Mus hijst het zeil – AVI Start. In dit boekje gaan Mus en Muis samen zeilen en kamperen.
Mus op de ski’s – AVI start. Mus en Muis gaan op wintersport. Muis wil graag skiën. Maar durft Mus dat wel?
Mus in het gips – AVI M4. Op een dag stoot Mus haar pootje en breekt haar bot. Haar pootje moet in het gips. Muis komt haar opzoeken in het ziekenhuis.
Mus op het net – AVI M4. Mus en Muis zijn dikke vrienden. Muis wil op reis. Mus blijft liever thuis. Ze zal haar vriend missen. Daarom besluiten ze te gaan e-mailen. Maar zit Mus niet te lang achter de computer?
Mus danst op het ijs – AVI M4. Mus is soms bang. Muis doet juist erg stoer. In dit boekje doen ze mee aan een wedstrijd kunstschaatsen op televisie.

Denk eraan, de actie met het tweede boekje gratis is geldig tot en met 16 november.

De boekjes zijn als download beschikbaar op uw Mac of iOS-apparaat met iBooks, en op uw computer met iTunes. Boeken kunnen worden gelezen met iBooks op uw Mac of iOS-apparaat.

Loading

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.