Nieuw! App Bundel: Vier apps voor de prijs van drie!

Speciaal op het thema ‘feest’ heeft Books2download een app ‘bundel’ samengesteld, een Feestbundel. Dat zijn vier apps die gezamenlijk in één keer te koop zijn met een korting van ruim 25%. Vier apps voor de prijs van drie!

Bekijk in de App Store.

De vier apps hebben allemaal iets met ‘feest’ te maken. Timo en het toverboek gaat over zijn verjaardag, Waar kom ik vandaan over de geboorte van een zusje, in Het lettercircus is er een mooi verhaal over het feest voor Wolf en één van de betoverende verhaaltjes in Appie en opa gaat over Kerstmis.

‘Maar wat als ik al één of meer apps heb in de Feestbundel?’ hoor ik u zeggen. Hele goede vraag, maar geen nood. Als u al een of meer apps in de bundel heeft, wordt automatisch de prijs van die apps van de koopprijs afgetrokken. U behoudt dus korting over de nieuwe apps in de bundel.

Deze apps vindt u in de Feestbundel:

  • Appie en opa. Gerda Havertong leest, net zoals ze in Sesamstraat deed, zes grappige en filosofische verhaaltjes voor. Appie en opa zijn dikke vrienden. Ze gaan fietsen, wandelen en zwemmen. Appie mag vaak logeren en opa heeft alle tijd om met Appie diepzinnige gesprekjes te voeren.
  • Het lettercircus, een app waarmee beginnende lezers spelenderwijs aan de hand van verhaaltjes en zoekplaten de letters van het alfabet leren, inclusief tweeletterklanken zoals bijvoorbeeld au, ei, oe.
  • In Timo en het toverboek krijgt Timo voor zijn verjaardag een prentenboek van oom Klaas. Het is een heel bijzonder boek, want als je het open maakt zit je er midden in. Maar je mag het boek niet schudden, want dan raakt alles door de war.
  • Waar kom ik vandaan? Het is feest, want Lisa heeft een zusje gekregen. Hierdoor vraagt Lisa zich af waar ze vandaan komt. Deze vraag wordt overal ter wereld door talloze kinderen gesteld. Er wordt Lisa van alles op de mouw gespeld, maar ze vraagt net zolang door totdat oma haar de waarheid vertelt.

De prijs van de vier losse apps is normaal € 13,46

SPECIALE FEESTBUNDELPRIJS  € 9,99.
Dat is bijna 26% voordeel!
Bekijk in de App Store.

Loading

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.