Partner gezocht voor Timo!

We zoeken een partner voor onze prentenboek-app Timo en het toverstokje. Anders zal deze iPad en Android app per 1 januari 2014 verdwijnen. Dat willen we niet. Welke organisatie met hart voor kinderen en met visie op nieuwe media, onderwijs of leesbevordering wil met ons samenwerken?

In 2010 maakten we de zeer succesvolle app Timo en het toverboek: rijk aan animatie, interactie en specials effects. Maar ondanks het succes is het lastig geld verdienen aan een betaalde prentenboek-app. De tweede app van Timo wilden we daarom gratis aanbieden. Hierdoor kon de app een nog groter publiek bereiken en hij zou voornamelijk promotioneel werken. Dat is gelukt!

Het Kinderopvangfonds heeft Timo en het toverstokje geadopteerd voor 2013. Het is rijke app vol animaties geworden, waarin je bovendien kunt kiezen tussen voorgelezen worden door Gerda Havertong of je eigen stem opnemen. Kinderopvangfonds heeft daar een hele mooie, succesvolle voorleeswedstrijd aan gekoppeld, die werd gecommuniceerd op de website Digidreumes. In december 2013 zal de voorleesstem van het jaar gekozen worden en eind 2013 eindigt volgens afspraak onze samenwerking.

Dat betekent dat we Timo en het toverstokje uit de App Store en Google Play gaan halen. Hoe jammer zou dat zijn? Een gratis prentenboek-app met een goed verhaal is een uitstekend middel voor een organisatie om heel veel kinderen, ouders en leerkrachten te bereiken.

Wie we voor Timo zoeken

Daarom zoeken wij een nieuwe partner die zich wil koppelen aan ons vrolijke character. Natuurlijk bouwen wij de app in dat geval om naar de wensen van de nieuwe partner. Wat we daarmee bieden is een prachtige app voor promotionele inzet, tegen erg lage kosten.

Bent u geïnteresseerd of kent u bedrijven of organisaties waarvoor dit interessant is, laat het ons weten. Dan leggen we het graag wat meer in detail uit.

Loading

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.