Ansichtkaart De wedstrijd van Schildpad en Haas

Vanaf 15 augustus zal het boek te koop zijn. Gisteren kwamen de ansichtkaarten binnen die ik heb laten maken. Deze ga ik uitdelen met lezingen en schoolbezoeken en ik zal er een aantal aan boekwinkels geven. Op de kaart staan alle figuurtje uit het boek: je kunt ze uitknippen en ermee knutselen. Bijvoorbeeld een leuke kijkdoos maken. De tekeningen zijn van Tineke Meirink.

 

 

Loading

1 Reactie

 1. Hallo!
  Wat leuk! Heb vandeweek het boek besteld (en al binnen!) omdat ik rond de kinderboekenweek dit boek centraal wil stellen als thema. Er zitten nml heel veel mogelijkheden in!
  Ik zie nu de ansichtkaarten, die zouden ook erg leuk zijn tijdens het project om een werkje mee te maken.
  Is het mogelijk dat u mij 25 van deze kaarten toestuurd?
  Tegen welke prijs is dat dan?
  Hoop van u te horen,
  vriendelijke groeten,
  juf A’da

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.