Kinderboekenparade: gratis feest in het Kinderboekenmuseum Den Haag

Aanstaande zondag, 14 oktober 2012, wordt de kinderboekenweek feestelijk afgesloten in het Kinderboekenmuseum in Den Haag. Dit museum ligt 5 minuten lopen vanaf het treinstation Den Haag Centraal en is gratis toegankelijk. Kom je ook?

Voor het programma kun je kijken op www.kinderboekenmuseum.nl. Er zijn optredens voor alle leeftijden, workshops en een medialab waar je zelf op de iPad apps en e-boeken kunt bekijken. De opening is om 10.45 en het duurt tot 17.00. Je moet bij één van de informatiepunten een armbandje halen om naar binnen te mogen en ook voor de workshops moet je je ter plekke aanmelden. Vol = vol, dus wees er snel bij.

De volgende schrijvers en illustratoren zijn op het feest: Alex de Wolf, Ingrid & Dieter Schubert, Simon van der Geest, Arend van Dam, Jacques Vriens, Sjoerd Kuyper, Dolf Verroen, Jan Terlouw, Ted van Lieshout, Edward van de Vendel, Manon Sikkel, Thé Tjong-Khing, Fleur van der Weel, Martijn van der Linden, Tine Mortier, Francine Oomen, Mirjam Oldenhave, Tosca Menten, Guus Kuijer, Mylo Freeman, Vivian den Hollander, Harm de Jonge, Paul van Loon, Wouter van Reek, Ineke Mahieu, Rian Visser Inez van Loon en Roland Colastica.

Met Merel Hoestlandt van het Kinderboekenmuseum bij Radio West.

Hieronder zie je een schema.

GROEN: Ik zal om 12.00 een workshop geven waarbij je zelf op de iPad mag gaan tekenen. Dit is voor kinderen vanaf 8 jaar en duurt een uur. Je moet je hiervoor zo snel mogelijk aanmelden, na de opening van het feest.

GEEL: Om 15.15 zal ik samen met Dolf Verroen een optreden geven. Wat ik daar precies ga doen is nog een verrassing. Ook voor mij.

ROZE: In het medialab worden korte presentaties gegeven en je mag hier zelf met apps en e-boeken spelen. Ik ben er om 13.30 om de app Timo en het toverboek te laten zien en om 14.30. om de meelees e-boeken Mus hijst het zeil en Mus danst op het ijs, te laten zien.

Loading

2 Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.