Het lettercircus als papieren boek

het lettercircusHet lettercircus verscheen in 2004 bij uitgeverij Clavis als papieren boek. De reacties waren heel positief en de eerste druk was redelijk snel uitverkocht. Van een tweede druk is het niet gekomen, omdat ik wegging bij uitgeverij Clavis en dit boek meenam. Regelmatig krijg ik de vraag of het boek nog in papieren vorm leverbaar is. Helaas niet. Zelfs tweedehands is er niet aan te komen.

In februari is er een iPad app verschenen. Op die manier is het boek toch weer beschikbaar. Acht dagen lang stond de app op nummer 1 in de App Store bij de categorie boeken! Dit gaf mij genoeg vertrouwen om te proberen een andere uitgever te interesseren voor een herdruk. Daar wordt nu over nagedacht. Een boek uitgeven is duur en de vraag is altijd: is er een markt? Willen mensen dit kopen? De app kost maar €3,99 en het papieren boek was €17,95.

Onderzoek

Ik wil graag een onderzoek doen om inzicht te krijgen of ouders en leerkrachten geïnteresseerd zijn in een papieren versie. Deze resultaten kunnen de doorslag geven om het te gaan herdrukken. Alvast bedankt voor uw bijdrage en steun!

Update juni 2013: Dit najaar zal Het lettercircus als papieren boek verschijnen bij Uitgeverij Delubas. Er komen vier nieuwe verhalen bij met de tweeteken klanken (eu, ui, oe, ie, ei, ou, au, ij) en de dubbele tekenklanken komen ook aan bod. Het boek komt dus opnieuw uit en wordt nog mooier.

Een kleuterleidster: ‘Wat was ik blij dit boek ontdekt te hebben. Als kleuterleidster is het niet altijd even makkelijk een boek te vinden dat bij je thema past. Ik werk dan ook al even met “het letterwinkeltje ” als ik thema letters doe. Maar dat wordt wel even saai zeg. Men eigen kids dienen als proefpersoon en al is men jongste nog maar 4 hij genoot ervan en kon niet wachten tot de dag nadien om te weten wat de volgende letter bracht. Ook men kleuters genieten elke dag van een kort en grappig verhaaltje rond een letter. Dank u, gewoon SUPER TOF!!!!’

‘Wij wonen met onze kinderen in Moskou. Toen wij nog in Nederland woonde waren wij vaste bezoekers van de bibliotheek. Dus voor wij naar Moskou gingen hebben we flink wat extra boeken ingeslagen, die onze kinderen geweldig vinden.
Maar we missen nog een hele grote favoriet nl. Het lettercircus van jou, dat vinden ze beide z’n geweldig leuk boek. Nu heb ik, en ook mijn familie al verschillende boekwinkels gehad. En ook pluis ik nog steeds internet af om het te vinden maar zonder resutaat.
Kan ik het wellicht via jou kopen? Of heb je de gouden tip, zodat ik ze kan verrassen?’

Loading

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.