Blitz! De jacht op het monster

Blitz! De jacht op het monster is het vierde deel van Blitz. Het is een knotsgek, grappig en superspannend verhaal, voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. Misschien is het wel het leukste deel tot nu toe! Met prachtige tekeningen van Lars Deltrap. Een ideaal boek voor komende Kinderboekenweek.

In dit deel gaat Blitz verkleed als kunstwerk naar de aarde. Zijn vriend Priet mag ook mee. Vodder brengt hen met de kar, waarop RUIMTEKUNST TE KOOP staat.


Op de aarde ontmoet Blitz zijn vroegere vrienden Rob en Moes. Vodder verandert de tekst op zijn kar in RUIMTEKAMP OP BOL NUL. Daarna mogen de jongens met Blitz mee naar bol Nul. Ze gaan op ruimtekamp!

Tijdens het ruimtekamp wordt Rob ontvoerd door een monster. Blitz en Moes gaan er met de ruimtebrommer achteraan. Hoe loopt dat af?


Bewaren

Loading

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.