Mijn boeken in 2017

Voorjaar 2017 komen er een paar prachtige boeken aan.

1. Een super grappig AVI M5 stripboek Een ongelooflijke safari met Hugo Van Look (die van Dolfje Weerwolfje). Het is ook nog eens ongelooflijk goedkoop, zie ik op diverse websites van boekwinkels.

2. Ik kijk ook heel erg uit naar de vier spannende leesboekjes (AVI start tot M4) die ik samen met Mark Baars maak. Pas op voor de tor, Op zoek naar een ring, Aan de kant, draak en Gevaar in de mist. Ik liet de covers afgelopen Kinderboekenweek al aan een aantal klassen zien en kinderen reageerden heel enthousiast. Minecraft!

Zie de aanbiedingsbrochure voor meer informatie.

     

3. En er komt ook een spannend nieuw deel van Blitz uit! Het vierde deel alweer. Het derde deel Troep in de ruimte is overigens opgenomen in de selectie voor de Kinderjury 2017!

4. Er komt een nieuw prentenboek voor het Nederlands jeugdinstituut. Het heet Stoute Stoffer en Margriet van Noort maakt de tekeningen. Eerder maakten we samen Drie dappere paardjes, Sproet, de stoutste pony van stal en Plets, plets, plats!

    

5. En er gaat nog veel meer gebeuren. Ik heb een belangrijke knoop doorgehakt. De spannende serie voor 9+, waar de proeflezers zo enthousiast over waren en de uitgevers minder, ga ik in eigen beheer uitgeven. Een grote stap. Maar ik geloof erin en met de juiste mensen om het uit te werken wordt het zeker een succes. Binnenkort hoor je daarover zeker meer!

Op naar 2017!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Loading

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.