DICHTER. Nieuw tijdschrift vol jeugdpoëzie

RianVisserDICHTER_300Jaaaaa! Hoera! BOEM BOEM PAUKESLAG! Zo kondigt Plint haar nieuwe tijdschrift aan. Er staan 75 gedichten in voor kinderen van 6 tot 106! Het eerste nummer heft als thema Voor altijd jong, net als het thema van de Kinderboekenweek 2016.

DICHTER. is vanaf 5 oktober te koop voor € 5.95 in de boekhandel en via www.plint.nl.

In dit nummer staan gedichten van:  Gerard B. Berends, Frank Eerhart, Tim Gladdines, Diet Groothuis, Hans Hagen, Gijs van der Hammen, Jos van Hest, Gil vander Heyden, Mary Heylema, Hans Kuyper, Johanna Kruit, Joke van Leeuwen, Ted van Lieshout, Koos Meinderts, Theo Olthuis, Erik van Os, Fetze Pijlman, Bas Rompa, Jaap Robben, Kate Schlingemann, Rian Visser, Linda Vogelesang, Bette Westera en Riet Wille.

Van mij staan er vier gedichten in, waaronder Wijsheid en Hemeldagen.

mock up dichter p78-79_800

Loading

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.