Verwerkingstips bij prentenboeken

Bij veel prentenboeken van mij zijn verwerkingstips gemaakt, door mijzelf en door leerkrachten. Rekenen met prentenboeken, knutselen, interactief voorlezen, verteltafels, kleurplaten, kralenplanken, activiteiten, raamtekeningen, werkbladen en nog veel meer! Ik heb deze tips nu verzameld in verschillende Pinterest borden.

Nippertje

Nippertje

driedapperepaardjes_160

Drie dappere paardjes

WedstrijdSchildpadHaas-400

De wedstrijd van Schildpad en Haas

Naamloos-1

Het boekenfeest

eensuperslee_200

Een superslee

pletspletsplats200

Plets, plets, plats!

 

Loading

1 Reactie

  1. Goedenavond Mevr. visser,ik heb een vraagje over een kinderboek en zou hem graag aan iemand willen geven die mij heel dierbaar is maar wil u er iets over vragen,is er een mogelijkheid dat ik contact met u kan hebben?
    Zou u me dat willen laten weten?

    Met vriendelijke groet

    Peter van Mourik

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.