Mijn bibliotheek top 10 van 2014

Eens per jaar krijgen schrijvers bericht van Lira over hun uitleenvergoeding bij de Openbare Bibliotheek. Voor elke uitlening krijgt een schrijver een klein bedrag. Dat is mooi, want vele kleintjes maken één grote. Prentenboeken en eerste leesboekjes worden bij mij het meest uitgeleend. 

Kinderboeken worden goed uitgeleend

Hieronder zie je welke boeken van mij tussen medio 2013 en medio 2014 het meest zijn uitgeleend. Er staan vier nieuwe titels in de top 10: Sproet, de stoutste pony van stal, Drie dappere paardjes, Blitz! en De wedstrijd van Schildpad en Haas.

Dank aan iedereen die mijn boeken leent!

Mijn uitleen top 10 van 2014

top10_2014

  • 1. Nippertje
  • 2. Daar komt aap
  • 3. Kip is op muis
  • 4. Sproet, de stoutste pony van stal
  • 5. Drie dappere paardjes
  • 6. Blitz!
  • 7. De wedstrijd van schildpad en Haas
  • 8. Het geheim van de groene straat
  • 9. Hier is pier
  • 10. Hieper

Mijn uitleen top 10 van 2012

Even ter vergelijk: in 2012 maakte ik deze foto. Grappig om te zien hoe sommige boeken heel goed blijven uitlenen.

Loading

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.