Kinderboekbundel voor de kerstvakantie

Met het oog op de komende kerstvakantie hebben wij een speciale aanbieding gemaakt op al onze betaalde kinderboek apps. Zes apps in één bundel met een korting van ruim 27%. Alle apps bij elkaar opgeteld kosten € 20,64. Voor de vakantie bieden wij ze aan voor maar € 14,99!

Kinderboekbundel in App Store

Voor (groot-)ouders is dit een prachtkans om samen met uw (klein-)kind urenlang plezier te beleven. Sommige apps zijn gewoon heel erg leuk, terwijl andere apps daarnaast ook educatief zijn. Bijvoorbeeld door het leren van begrippen als ‘zacht’, ‘hard’ of ‘diep’ in Zacht zijn de wolken. Of alle letters leren lezen, inclusief tweetekenklanken zoals oe, ie of au in Het lettercircus. In Appie en opa komen kleine, lieve kinderfilosofietjes aan de beurt. Die kunt u zelf voorlezen, maar u kunt ze ook voor laten lezen door Gerda Havertong, net zoals ze dat op de televisie deed.

De bundel bestaat uit:

  • Timo en het toverboek. Timo krijgt voor zijn verjaardag een prentenboek van oom Klaas. Het is een heel bijzonder boek, want als je het open maakt zit je er midden in. Maar je mag het boek niet schudden, want dan raakt alles in de war.
  • Het lettercircus. Kinderen leren spelenderwijs aan de hand van 30 verhaaltjes en zoekplaten de letters van het alfabet, inclusief tweetekenklanken zoals bijvoorbeeld au, ei en oe.
  • Appie en opa. Gerda Havertong leest, net zoals ze in Sesamstraat deed, zes grappige en filosofische verhaaltjes voor. Appie en opa zijn dikke vrienden. Ze gaan fietsen, wandelen en zwemmen. Appie mag vaak logeren en opa heeft alle tijd om met Appie diepzinnige gesprekjes te voeren.
  • Daans reis om de wereld. Een zogenaamde samenlees-app, geschreven op AVI M4 en M5 niveau. Het hogere AVI niveau wordt in de app voorgelezen, het lagere niveau kan het kind zelf lezen.
  • Zacht zijn de wolken. Tien verhaaltjes over begrippen als hard, zacht, kaal, diep. Best lastig om uit leggen dat een auto hard kan rijden en een kokosnoot ook hard kan zijn. Aan de hand van leuke vragen leren kinderen het spelenderwijs. Daarnaast is er een mogelijkheid om versjes te maken en die te kunnen opslaan en te mailen aan familie of vrienden.
  • Waar kom ik vandaan? Het is feest, want Lisa heeft een zusje gekregen. Hierdoor vraagt Lisa zich af waar ze vandaan komt. Deze vraag wordt overal ter wereld door talloze kinderen gesteld. Er wordt Lisa van alles op de mouw gespeld, maar ze vraagt net zolang door totdat oma haar de waarheid vertelt.

U heeft al een paar van deze apps?

Prima! Velen van u hebben inderdaad al één of meerdere van onze kinderboek apps. Voor u is deze bundel dan een mooie aanvulling. Want bij aankoop van de bundel worden de prijzen die u betaalde voor de apps die u al eerder kocht, van de aankoopprijs afgetrokken. Zo heeft ook u dus een groot voordeel.

De losse apps kosten samen € 20,64. De speciale Kinderboek bundelprijs is € 14,99!

Loading

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.