Het lettercircus en Daans reis om de wereld nu ook als papieren boek!

Afgelopen tijd waren Het lettercircus en Daans reis om de wereld (voorheen Het geheim van juf Petra) alleen als app te verkrijgen. Nu is ook het papieren boek weer leverbaar. Ideaal om beiden samen te hebben, zowel thuis als in de klas. Ik ben er heel blij mee, want beide boeken zijn mij erg geliefd en ik heb er hard mijn best voor gedaan om ze weer leverbaar te maken. Het lettercircus is een heel bijzonder boek voor beginnende geletterdheid en Daans reis om de wereld is een verhaal over een juf die zo mooi kan vertellen dat de kinderen zich echt in het Wilde Westen of in IJsland wanen. En daarnaast is nog een nieuw samenleesboek verschenen: Skrien Tuts. Een spannend verhaal over een heel ondeugend mobieltje! Uitgeverij Delubas heeft ze uitgegeven.

Het lettercircus is een herzien herdruk van het boek wat in 2006 verscheen. In het nieuwe boek staan ook alle dubbele tekenklanken en de tweetekenklanken. In totaal 30 verhalen en 30 zoekplaten, bedoeld voor kleuters en beginnende geletterdheid. Op de site van uitgever staan een online bladerversie.
Het lettercircus
is er ook als iPad app, met 26 verhalen. Er komt ook een digibordles bij, die binnenkort verkrijgbaar zal zijn via www.digitaal.delubas.nl.

Daans reis om de wereld is een herdruk van Het geheim van juf Petra. Ook deze titel was een tijd niet leverbaar. Ik schreef dit verhaal in 2005 voor juf Petra, de juf van mijn toen 7-jarige zoon. Daans reis om de wereld is een samenleesboek op AVI M4 en M5. Bijzonder is dat dit boek ook als iPad app verkrijgbaar is. In de app leest een logopediste de teksten AVI M5 voor. De kinderen lezen zelf AVI M4.

 

Skrien Tuts. Dit is een echt nieuw samenleesboek op AVI E3 en M4. Het gaat over een heel ondeugend pratend mobieltje. Dit verhaal schreef ik in 2011, onder andere op een strand in Egypte. En ik zat in een busje dat door de Sinaï-woestijn reed, toen ik de naam voor het mobieltje bedacht. Soms duurt het even voordat een boek verschijnt. Voor mij gaat Skrien Tuts dus ook een beetje over kamelen, ook al komen ze er niet in voor. Of misschien komt Zeb, de jongen die het mobieltje op straat vindt, wel uit Egypte?

 

Loading

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.