Digitale Avi-boeken: 22 nieuwe boekjes!

Uitgeverij Gottmer heeft 22 boekjes van mij omgezet naar digitale AVI-boekjes. Hiermee kun je thuis oefenen met lezen op een e-reader of iPad. Zo is leren lezen nog leuker!

De AVI e-boeken gaan verder dan de papieren boeken op school, omdat de tekst wordt voorgelezen op een passend tempo. Naarmate het AVI-niveau vordert, neemt het voorleestempo toe. De stem van een gespecialiseerde logopedist zorgt ervoor dat kinderen de juiste uitspraak horen. Tegelijkertijd lichten de voorgelezen woorden op, wat voor de beginnende lezers de woordherkenning bevordert. Zo kan ieder kind thuis oefenen op zijn of haar eigen niveau.

In totaal lanceert Gottmer 22 digitale AVI-boeken. De verhalen zijn verdeeld over 4 series, oplopend van AVI-start tot AVI-E4. Eerder verschenen deze boeken als leeskoffertjes. De illustraties zijn door verschillende vormgevers verzorgd, waaronder Leo Timmers, die eerder werkte voor educatieve leesmethodes in het basisonderwijs.

De verhalen over Aap, Pier en Mier, Haan, en Sproet de Pony sluiten perfect aan bij de belevingswereld van kinderen in groep 3 en 4. Ze bevatten veel humor en onderscheiden zich daarmee van andere AVI-boekjes.

De e-boeken zijn nu beschikbaar voor gebruikers van Apple (in de iBookstore) en Kobo.
De komende tijd wordt de beschikbaarheid uitgebreid naar meerdere digitale platvormen. Klik op de afbeeldingen om een overzicht van de boekjes te zien.

       

Loading

1 Reactie

  1. Beste mensen,

    Dit is een mail vanaf Curaçao. Mijn vraag is of we een licentie kunnen kopen om de digitale boekjes op onze server te kunnen zetten zodat de groepen 3 en 4 in het kader van leesbevordering er gebruik van kunnen maken.

    groeten van Luuk vanaf Curaçao

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.