Presentatie prentenboekenapp Timo en het toverstokje • Jaar van het Voorlezen

Gerda Havertong presenteerde op 17 april 2013 tijdens de uitreiking van de Gouden Apenstaart 2013 de app Timo en het toverstokje * Jaar van het Voorlezen.
De app is gedurende 2013 gratis te downloaden in de App Store en in Google Play.

Voorleeswedstrijd

De app Timo en het toverstokje biedt naast een vaste voorleesstem ook de mogelijkheid om uw eigen stem op te nemen. Kinderen kunnen zo een digitaal prentenboek beluisteren met uw stem of met de stem van bijvoorbeeld opa of oma. Tot eind 2013 kunt u uw stem insturen voor een digitale voorleeswedstrijd. Elke maand ontvangt de winnaar een WePboek-dvd-pakket met maar liefst twintig geanimeerde prentenboeken. Uit alle maandwinnaars zal in december dé voorleesstem van 2013 worden gekozen. Meer informatie vindt u op www.digidreumesen.nl.

Meer lezen.

Loading

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.