Gratis Timo prentenboek app tijdens Jaar van het Voorlezen 2013

Hokus pokus pilatus pas, ik wou dat de nieuwe Timo app er was.

NU VERSCHENEN!

Timo en het toverboek is een klassieker onder de apps. Na twee en een half jaar is hij nog vaak in de top 10 van best verkochte boek apps te vinden. Dat vroeg natuurlijk om een opvolger en nu is het zover: Timo en het toverstokje! En u kunt hem GRATIS downloaden:


Interactief prentenboek

Op elke pagina van de app zit een interactief element, waardoor uw kind echt bij het verhaal betrokken wordt. Klik bijvoorbeeld op Timo, zodat hij met het toverstokje zwaait. Moeder verandert in een hondje, vader in een aap en het kleine broertje in een varken. Als Timo honger krijgt, wil hij zijn moeder terugtoveren. Maar dan breekt het toverstokje… Wat nu?
In het begin leest u de app natuurlijk samen met uw kind. Al snel zullen kleuters de app zelfstandig kunnen beluisteren. Herhaling is een belangrijke voorwaarde voor het leren van nieuwe woorden en digitale prentenboeken lenen zich daar uitstekend voor.

Gerda Havertong, ambassadeur Jaar van het voorlezen

Naast de uitgebreide interactiviteit heeft de app nog een extra bijzonderheid. De tekst wordt voorgelezen door Gerda Havertong, bekend van Sesamstraat. Afgelopen weekend is zij geïnstalleerd als ambassadeur van het Jaar van het Voorlezen. De app is ontwikkeld in opdracht van door het Kinderopvangfonds en Digidreumesen om het Jaar van het Voorlezen te ondersteunen.

Foto © Jørgen Koopmanschap

Wedstrijd: neem uw eigen stem op en win 20 dvd’s met digitale prentenboeken van WePboek!

Heel bijzonder is dat u in de app ook uw eigen stem op kunt nemen. Uw kind zal het prachtig vinden om de app met uw stem te beluisteren!

En tot eind 2013 kunt u uw stem insturen voor een digitale voorleeswedstrijd. Elke maand ontvangt de winnaar een WePboek-dvd-pakket met maar liefst twintig geanimeerde prentenboeken (www.WePboek.nl)! Uit alle maandwinnaars zal in december dé voorleesstem van 2013 worden gekozen. Zie de site Digidreumes voor meer informatie.

We wensen u veel plezier met Timo!

Loading

1 Reactie

  1. Goed initiatief in het kader van Jaar van het Voorlezen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.