Beer en Bever: 18 knusse voorleesverhalen voor kleuters

Beer en Bever is opnieuw verschenen. Nu als e-boek! In het boek staan achttien knusse voorleesverhalen over de vriendschap tussen Beer en Bever. Ideaal om voor te lezen voor het slapengaan: met humor en soms een beetje filosofisch. Je kunt dit boek lezen op elke e-reader, smartphone of tablet.  Zo heb je altijd een leuk voorleesverhaal bij de hand.

Beer en Bever

Beer en Bever zien elkaar elke dag. Beer houdt van lekker eten en lang slapen. Bever houdt van actie! Hij doet graag een wedstrijdje, klimt in een boom of bouwt een hut. Kinderen zullen zich graag herkennen in de grappige kleine Bever. En wie wil er niet zo’n lieve, grote Beer als vriend?

Auteur: Rian Visser
Illustrator: Gertie Jaquet
Leeftijd: 4 jaar en ouder
ISBN/EAN: 97894 9164 705 5
Soort bestand: ePub 2 e-boek, geschikt voor alle tablets en e-readers
Te koop: Boekwinkel, iBookstore
Prijs: €6,99

De allerliefste wens van Beer

Exclusief voor de iBookstore is een gratis e-boek gemaakt, met daarin één volledig verhaal uit deze bundel. Ik heb voor het verhaal gekozen dat ik zelf het allerleukste vind: De allerliefste wens van Beer. Beer maakt zich zorgen over zijn verjaardag. Weet Bever wel wat hij graag wil hebben? Hij besluit een verlanglijstje te maken voor Bever. Maar daarbij vergeet hij dat Bever nog niet kan lezen!
In deze spannende tijd vlak voor sinterklaas zal kleuters dit thema zeker aanspreken!

Te koop: iBookstore
Prijs: GRATIS!

Loading

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.