Nieuwe serie van John Flanagan: Broederband

BroederbandFlexwandNa het succes van De Grijze Jager komt er binnenkort een nieuwe serie van John Flanagan: Broederband. De prachtige afbeeldingen op de covers worden, net als bij De Grijze Jager, gemaakt door het Engelse designbureau Blacksheep.

Ik doe voor Uitgeverij Gottmer het zetwerk van de boeken, de teksten op de covers, bewerk de logo’s en maak allerlei promotiemateriaal, zoals een enorme flexwand (3 x 2 meter), banieren in allerlei soorten en maten, A0-posters, A2-posters, leaflets, ansichtkaarten, boekleggers, stickers, rugtassen, armbandjes… Er zijn heel veel dingen nodig, want er komt namelijk ook een spetterend feest!

broederbandpromotie

Feliciteer John Flanagan voor zijn verjaardag!

John Flanagan woont in Australië. In oktober 2010 jaar geleden kwam hij voor het eerst naar Nederland. Kinderen mochten met hem praten, hun boeken laten signeren en met hem op de foto. Op 22 mei 2012 komt John Flanagan opnieuw naar Nederland. Hij is die dag jarig. Uitgeverij Gottmer wil John Flanagan verrassen met een dvd waarop fans hem (liefst in het Engels) feliciteren. Wil je meedoen, dan kun je een filmpje  van maximaal 30 seconden maken. Mailen het naar info@degrijzejager.nl.
Doe het snel!

Grijze Jager Dag 2012

Grijzejagerdagjohnflanaganokt2010

Op 27 mei 2012 is er weer een Grijze Jager Dag in het Archeon en dan zal ook het eerste deel van de serie Broederband gepresenteerd worden. Er zijn volop activiteiten waaraan de bezoekers kunnen deelnemen: er zijn spannende riddergevechten, je kunt de fijne kneepjes van het boogschieten leren, je mag zelf op de foto op de cover van De Grijze Jager of Broederband en er zijn 300 Vikingen die je meenemen in de sfeer van Flanagans nieuwe boek. En natuurlijk is er genoeg tijd om alles in Archeon te bekijken. Meer informatie over deze dag vindt je op Facebook of op de website van De Grijze Jager. Kaarten kunnen tot 13 mei besteld worden en kosten € 10,-.

Loading

1 Reactie

  1. hé, ik ben een SUPERGROOTE fan van de boeken van John Flanagan. Ik heb ze allemaal gelezen inclusief de broederband. ( dat komt omdat dit laat poost ) meneer Flanagan ga zo door.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.