Net verschenen: De vliegende cavia

De vliegende caviaVers van de pers: een leuk leesboekje voor kinderen vanaf 7 jaar die snel vorderen met lezen. Het is verschenen bij uitgeverij Zwijsen in de serie Bolleboos. De grappige tekeningen zijn van Doesjka Bramlage.

Leeftijd vanaf 7 jaar
Avi E6 en hoger
ISBN 978 90 487 1020 1

Korte inhoud:
Myrthes opa wordt steeds vergeetachtiger. Hij woont alleen met zijn cavia Snuffie. Myrthe gaat vaak bij hem op bezoek om te kijken of alles goed gaat. Maar op een dag is Snuffie weg. Opa zal hem toch niet in de soep gestopt hebben? Of is Snuffie ontsnapt? Myrthe en haar vriendinnen zoeken overal.
Opa kent een jongen, Bastiaan. Hij noemt Myrthes opa ook opa. Maar opa is zijn opa helemaal niet! Myrthe maakt zich zorgen. Heeft Bastiaan iets met de verdwijning van opa’s cavia te maken?

 

 

Loading

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.