App Boekensalon, overzicht boeken Rian Visser

Biblion geeft de app Boekensalon uit waarin je van elk boek de Biblion-recensie kunt lezen, boeken zoeken door de barcode te fotograferen en zoeken op titel of auteur. Zoeken op ‘Rian Visser’ levert een overzicht op van bijna al mijn boeken. In 1 minuut blader ik door 12 jaar schrijverschap. Ik mis er wel een paar zoals de leeskoffertjes. Ook de meeste recente titels staan er nog niet bij.

Elk boek heeft zijn eigen sfeer en herinnering voor mij. Ik weet van elk boek wanneer ik het schreef: tijdens welke vakantie of waar: in de tuin, op het strand, etc. Ik weet nog wat de aanleiding was om het boek te schrijven. Ik weet van elk boek nog hoeveel moeite het kostte, wanneer ik van wanhoop in tranen uitbarstte. En van veel veel boeken heb ik fijne herinneringen aan het samenwerken met de illustrator. Op naar de volgende 12 jaar!

 

Loading

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.