_____________

Rian Visser

Haarlem, Nederland

Shiatsu
In 1988 ben ik shiatsu gaan studeren. Ik heb een opleiding gehad bij A. van Wietingen, hoofddocent van de IOKAI Shiatsu Academie Nederland. Daarna ben ik verder gaan studeren bij Sasaki sensei, oprichter en hoofd van de IOKAI Shiatsu Academie Europe.
In verband met mijn grafische werk, mijn kinderen en mijn schrijfwerk, geef ik momenteel geen shiatsucursussen en behandelingen. Ik hoop wel in de toekomst daar op de een of andere manier mee door te gaan.

Grafisch ontwerpen
Ik ben afgestudeerd als grafisch ontwerpster aan de kunstacademie van Den Bosch. Na een aantal jaren bij ontwerpbureau's te hebben gewerkt, werk ik vanaf 1994 als zelfstandig grafisch ontwerpster. Als je iets van mijn werk wilt zien, neem dan eens een kijkje in mijn portfolio.

Kinderboeken
Ik heb diverse kinderboeken geschreven en verhaaltjes voor kindertijdschriften en Sesamstraat televisie.Voor meer informatie zie www.rianvisser.nl.

Spelletjes
Ik heb een paar spelletjes bedacht voor jonge kinderen. Deze zijn door Jumbo op de markt gebracht. Ze zijn geillustreerd met de Sesamstraatfiguren.
Afbeeldingen en beschrijvingen vindt je op mijn website: www.rianvisser.nl.