Grote Beer en Kleine Bever, vrienden voor altijd

Share

Groot voorleesboek met twaalf korte verhalen.

Beer en Bever zijn de beste vrienden, ook al zijn ze heel verschillend. Beer houdt van slapen, lezen en veel eten. Bever is altijd bezig en verzint voortdurend nieuwe dingen om te doen. De vrienden brengen veel tijd door met spelen, praten en nadenken. Wanneer ze samen naar de sterren kijken, ontdekken ze naast Grote Beer een nieuw sterrenbeeld: Kleine Bever. Bestaat dat echt?

De tekeningen zijn van Gertie Jaquet.

Bestellen en het boek inkijken kan hier.

Deze grappige, vertederende en uiterst herkenbare verhalen sluiten goed aan bij de belevingswereld van kinderen. – Pluizer

Het is een prachtig boek geworden. Kaft is mat gelamineerd met UV-lak op de tekst en de figuren. Ook de sterrenbeelden zijn in UV-lak getekend, zodat ze alleen zichtbaar zijn als je het boek een beetje kantelt.

 

Bij dit grote voorleesboek hoort een toneeltekst (pdf).
Leerkrachten kunnen dit gebruiken voor de Kinderboekenweek 2018, met het thema Vriendschap.

Ook komt er binnenkort een gratis digibordles en werkboekje online.

Geef een reactie